Boka svampguide

Drömmer du om ett svampställe, som du kan skörda om och om igen? Upptäck våra fantastiska skogar tillsammans med en svampguide som kan visa dig vad man kan hitta i skogens skafferi!

Kanske vill du göra något annorlunda med ditt kompisgäng? Planerar du en möhippa eller en svensexa, eller en bröllopspresent som det nya paret sedan kan njuta av tillsammans? Kanske gillar du vandring och friluftsliv, och vill kombinera det med en aktivitet som också passar för barnen? Eller funderar du på en födelsedagspresent till någon som har allt? Satsa på en upplevelse i vår vackra natur!

En SvampTur med en svampexpert passar den som är matlagningsintresserad, naturintresserad, vill äta närodlat eller närproducerat, förbättra sin hälsa eller bara vill komma ifrån vardagens stress och upptäcka den underbara miljö vi har i våra skogar, eller den som helt enkelt letar efter en ny aktivitet att göra med sina vänner!

Du får möjlighet att lära dig om vad naturen har att erbjuda, och hur du kan göra för att bäst ta tillvara lokala råvaror och laga säsongsbaserad mat, samtidigt som du får en naturupplevelse och ett uppfriskande skogsbad! Du får råd om vilka matsvampar som är bäst, vilka som kan plockas just nu och var man ska leta efter svamp av en utbildad svampkonsulent som säkert guidar dig i svampskogen! Lär dig använda det du har runt knuten – upptäck naturens skafferi!

Kontakta SvampTur här så sätter vi ihop en upplevelse efter dina önskemål!