Boka privat svampguide eller Företagsevent

Drömmer du om att hitta ett eget svampställe, som du kan skörda om och om igen? Få tips om hur du ska tänka när du letar nya svampställen, och upptäck våra fantastiska skogar tillsammans med en svampguide som kan visa dig vad man kan hitta i skogens skafferi!

Kanske vill du göra något annorlunda med ditt kompisgäng? Planerar du en möhippa eller en svensexa, eller en bröllopspresent som det nya paret sedan kan njuta av tillsammans? Kanske gillar du vandring och friluftsliv, och vill kombinera det med en aktivitet som också passar för barnen? Eller funderar du på en födelsedagspresent till någon som har allt? Satsa på en upplevelse i vår vackra natur!

En vandring i skogen med en svampguide passar även utmärkt för företag som vill ge sina anställda en naturupplevelse eller letar efter en annorlunda typ av teambuilding-aktivitet eller kick-off efter sommaren! Varför inte kombinera konferensen med en uppskattad och rolig företagsaktivitet ute i vår härliga natur? Låt oss sätta ihop er teamaktivitet och få en oförglömlig upplevelse och en klimatsmart företagsaktivitet, som också kan bli ett nytt intresse för era anställda och en andningspaus under stressiga perioder! Vi hjälper er gärna att planera en klassisk svampvandring, kanske följt av matlagning med svamp, eller varför inte en femkamp i svamp?

En SvampTur med en svampexpert passar den som är matlagningsintresserad, naturintresserad, vill äta närodlat eller närproducerat, förbättra sin hälsa eller bara vill komma ifrån vardagens stress och upptäcka den underbara miljö vi har i våra skogar, eller den som helt enkelt letar efter en ny aktivitet att göra med sina vänner!

Som deltagare får du möjlighet att lära dig om vad naturen har att erbjuda, och hur du kan göra för att bäst ta tillvara lokala råvaror och laga säsongsbaserad mat, samtidigt som du får en naturupplevelse och ett uppfriskande skogsbad! Du får råd om vilka matsvampar som är bäst, vilka som kan plockas just nu och var man ska leta efter svamp av en utbildad svampkonsulent som säkert guidar dig i svampskogen! Lär dig använda det du har runt knuten – upptäck naturens skafferi!

SvampTur erbjuder även svampkurser, föredrag med inriktning svamp eller föreläsningar med fokus på miljöantropologi & ekologisk hållbarhet, svampmatlagning samt utomhusmatlagning med fokus svamp.

Varmt välkommen att höra av dig angående planering inför svampsäsongen! Om du vill bli uppdaterad om nya svampevents eller när nya turer läggs ut, vänligen anmäl dig till nyhetsbrevet genom att fylla i ditt intresse nedan! Det går också att följa SvampTur på Facebook och på Instagram!

Kontakta SvampTur här så sätter vi ihop en upplevelse efter dina önskemål!